Jeremias Jeremiaanpoika Tuomiston sukuseura

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa sekä vaalia suvun perinteitä. Järjestämme yhteisiä kokouksia, sukupäiviä, retkiä ja muita tilaisuuksia. Tervetuloa mukaan!

Uusi jäsentiedote 2022  ilmestynyt!

Sukujuhla järjestetään sunnuntaina 31.7.2022 klo 12:00 Vammalan seurakuntatalolla (Asemakatu 6, Sastamala). Ohjelmassa on mm. perinteinen lounas ja sääntömääräinen sukukokous. Pyydämme miettimään etukäteen ehdotuksia oman sukuhaaranne edustajiksi sukuseuran hallitukseen (varsinainen ja varajäsen) ja, mikäli ehdottamanne henkilö ei itse ole paikalla, varmistamaan hänen suostumuksensa.

Vuoden 2018 jukujuhla vietettiin sukumme juurilla Vesilahdella sijaitsevassa Laukon kartanossa lauantaina 28. heinäkuuta. Juhlaan osallistui vajaat 90 suvun jäsentä.  Ohjelmaan kuului opastettu kierros kartanon päänäyttelyihin  päärakennuksessa ja puistoalueella.  Lounas tarjottiin Juhlatallissa ja sen jälkeen oli sääntömääräinen kokous, jossa mm. valitiin seuran hallitus seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Kuvia juhlasta on kuvagalleriassa.

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!